Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://cafebar.se.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Klubbkaffe.se sparar nedan personuppgifter om dig som kund hos oss:
– Namn
– Adress
– Telefonnummer
– E-postadress
– Orderhistorik
– IP-adress
– Information om produkter och erbjudanden du visat intresse för.

Varför behandlar vi dina personuppgifter?

Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna:

– Hjälpa dig när du kontaktar vår kundsupport
– Fullgöra åtaganden att genomföra köp
– Fullgöra åtagande för leverans av beställd produkt

Rättslig grund för insamling av personuppgifter.

Samtlig insamling av personuppgifter som utförs av klubbkaffe.se görs baserat på rättsliga grunder. Uppgifterna kan dels behandlas som ett led i att vi genomför vårt
åtagande till dig som kund i samband med köp och därigenom fullgöra avtal som ingåtts. Uppgifterna kan komma att bli behandlade med stöd av ditt specifika samtycke, som behöver vara frivilligt och med förståelse för innebörden för att det ska ge rättslig grund. För att kunna personalisera din upplevelse på vår webbplats och göra innehållet relevant samlas information in om ditt beteende på webbplatsen. I vissa fall kan dina personuppgifter bli behandlade utifrån en intresseavvägning, vilket exempelvis kan innebära en analys av ditt beteende på vår webbplats för att ge dig en skräddarsydd upplevelse. Slutligen kan personuppgifter komma att insamlas och behandlas för att klubbkaffe.se ska kunna fullgöra rättsliga förpliktelser och följa lagstadgade krav.

Lagring av och tillgång till personuppgifter.

Klubbkaffe.se lagrar de uppgifter vi samlat in om dig under så lång tid som krävs för att vi ska kunna fullfölja våra förpliktelser gentemot dig avseende de ändamål som de samlades in för. Personuppgifter efter ett köp sparas enlighet med bokföringslagen. De kan dock komma att lagras längre tid än så i de fall som det finns lagstadgade krav på klubbkaffe.se som så kräver eller då bolagets rättsliga intressen förutsätter förlängd bearbetning. Personuppgifter behandlas strikt konfidentiellt inom Klubbkaffe.se.

Ändring av personuppgifter.

Du kan när som helst höra av dig till oss och få utdrag om dina personuppgifter eller historik på dina köp och din användning hos oss.
Du kan när som helst få dina personuppgifter ändrade eller raderade. Maila oss så hjälper vi dig med det du önskar på noah.skogward@cafebar.se

Media

Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

Kontaktformulär – Cookie-filer

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn.

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vart vi skickar dina uppgifter

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.