Om Café Bar

Vår drivkraft är glädje!

På företaget Café Bar har vi tre värdeord som alltid finns med i alla beslut stora som små

Glädje – att skratta ihop med varandra och visa uppskattning är något vi ibland tar för självklart, hos oss är det både viktigt & naturligt att vi har kul på jobbet.

Kompetens – inom vårt bolag krävs många olika kompetenser för att få till en perfekt lösning. Rätt person på rätt plats är därför avgörande, att man alltid får möjlighet att utvecklas inom sitt gebit ser vi som både nödvändigt och utvecklande.

Lönsamhet – när vi tjänar pengar kan vi utveckla nya spännande lösningar, hitta nya affärsformer, utveckla och skräddarsy nyheter men framför allt kan vi garantera en riktigt bra kopp under en lång tid framöver.

I Sverige sedan 1987

I Sverige har vi funnits sen 1987 då Bolaget startades av 6 entreprenörer med passion för kaffe. Efter bara några år var Café Bar rikstäckande med målet att alltid erbjuda en helhetslösning inom fika överallt till alla.

Den passion som drev de unga entreprenörerna på 80-talet lever kvar i bolaget starkare än nånsin – att alltid till alla servera den perfekta koppen kaffe i hela Sverige.

Café Bar ingår i den privatägda Simonssongruppen där Stig-Olof Simonsson är huvudägare. Genom Simonssongruppen har Café Bar en stark och långsiktig ägare med ett stort nätverk av företag och personer verksamma inom olika branscher, något som också våra kunder kan dra nytta av på olika sätt. Simonssongruppens ambition är att växa ytterligare, såväl organiskt som genom företagsförvärv. Vi är måna om den företagskultur som byggts upp inom koncernen, präglad av värme och ödmjukhet mellan såväl medarbetare som i våra kundrelationer.

Läs mer om Café Bar

Gå in på vår hemsida här: https://www.cafebar.se/